BloomHouse voor kwekers

'Een wijze man heeft me ooit verteld dat één ding zeker is; er zullen altijd producenten en consumenten zijn, de zaken die er tussen hen worden gedaan liggen zomaar voor het grijpen en veranderen voortdurend. Het internet, creditcards, smartphones en de nachtelijke bezorgservice hebben iets aangewakkerd
wat grote onzekerheden in zich blijft bergen.’
                                                                                   ~William Armellini, 12 oktober 2017

Bloomhouse-flower-locker-2.jpg

BloomHouse is een revolutionair nieuw bedrijfsmodel dat telers in staat stelt om meer actieve spelers in de wereldwijde bloemenindustrie te zijn. Door een nieuw, schaalbaar, volledig geautomatiseerd verkoopkanaal voor telers te creëren, kunt u nu meer winstmarge op uw bloemen behalen. Telers hebben vandaag de dag vaak de controle verloren over wanneer of waar hun product wordt verkocht - en voor welke prijs. In sommige gevallen worden ze gereguleerd door een aanbieder van handelswaren die naar goeddunken van de massamarktkopers gemakkelijk wordt vervangen. We hebben BloomHouse ontwikkeld als een manier voor telers om financieel deel te nemen aan de meerwaardeketen tijdens het traject dat de bloemen afleggen op weg naar de consument.

Voor telers die hun eigen bloemen in de waardeketen willen beheersen en de hoogste prijs voor hun producten willen verkrijgen - terwijl ze tegelijkertijd een verkooppunt hebben  voor onverkochte bloemen - BloomHouse is de perfecte pasvorm voor zo’n zakelijk doel. We maken het zo makkelijk mogelijk om uw verkoop onmiddellijk uit te breiden door alle benodigde ondersteunende dienstverlening te leveren, zonder dat u extra personeel hoeft aan te nemen. In sommige gevallen rijden uw vrachtwagens al op de routes die u zou kunnen kiezen om een loomHouse te vestigen. Met sommige toonaangevende klanten op de massamarkt kan het zinvol zijn om hen een loomHouse op elk van hun locaties aan te bieden om de bestaande verkoop te helpen uitbreiden. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en snel schaalbaar binnen 90 dagen of zelfs nog minder.

Het lijdt ook geen twijfel dat de bloemenconsumptie per hoofd van de bevolking in Noord-Amerika aanzienlijk hoger zal worden aangezien de consumenten in de komende jaren sneller (24/7) verse bloemen kunnen kopen via smartphones en tabletten.

Bloomhouse-flower-kiosk-6.jpg

Waarom BloomHouse?

MAAK MEER MARGE

We helpen telers om voor elke oogst een betere prijs te krijgen. BloomHouse is een nieuwe manier om u te bevrijden uit de gijzeling door de "commodity pricing" voor uw bloemen. Dit vertaalt zich in meer inkomsten voor hetzelfde product, war het paradigma waar telers historisch gezien aan zaten vastgeklonken volledig verandert. Gemiddeld ontvangen de telers slechts 5 procent van de verkoopprijs van hun bloemen. Een roos die 20 dollarcent kost op bedrijfsniveau, wordt voor $ 4 op het Amerikaanse kleinhandelsniveau. Hoe zou het zijn als u dat percentage zou kunnen opkrikken naar 7 of 10 procent? Hoeveel meer zou u dan niet onder de streep verdienen? Detailhandelaars hebben de hoogste winstmarge in de bloemenketen - vaak 70 procent of meer, terwijl de telers van diezelfde bloemen een van de laagste winstmarges hebben.

VERBETER DE KASSTROOM

Telers kunnen dagelijks worden betaald, aangezien er elke dag wordt verkocht aan de consument. Er hoeft niet langer 60 of 90 dagen te worden gewacht op betaling. Dit verbetert de kasstroom van uw bedrijf aanzienlijk, wat op vele manieren extra toegevoegde waarde heeft. Fondsen worden ook gedeponeerd in het land waar de detailhandelsverkoop plaatsvindt.

MEER EFFICIENTE PRODUCTIE

U kunt nu zelf bepalen welke bloemen u wenst te telen en welke u wilt verkopen in plaats van dat u dat opgedragen krijgt door van een massamarktkoper. U kunt telen en verkopen wat voor u en uw bloementeeltbedrijf het beste werkt – en niet andersom.

VERMINDER HET MOETEN DUMPEN

Het is geen geheim dat 5-10% of meer van alle geteelde producten op het veld wordt achergelaten, gesneden, maar niet gebundeld of gebundeld maar nooit verkocht. Dit is een enorme bederfelijke verspilling van voorraad voor elk bedrijf. U kunt nu uw overcapaciteit gebruiken en deze verkopen tegen de volledige verkoopprijs waardoor uw productie veel efficiënter wordt. Met behulp van dit nieuwe BloomHouse bedrijfsmodel wordt ervoor gezorgd dat bloemen die normaal afval zouden worden, niet alleen verkocht worden, maar ook nog eeens tegen een veel hogere winstmarge.

SNEL SCHAALBAAR

Binnen 60-90 dagen kunt u uw nieuwe BloomHouse laten bouwen, geleverd (in het land van uw keuze) en geïnstalleerd. Daarna kunt u beginnen met het genereren van detailhandelverkoop overal in de wereld in de valuta van die specifieke markt.

Bloomhouse-flower-locker-1.jpg

DIVERSIFIEER UW VERKOOP

U hoeft zich niet langer te laten gijzelen door een paar importeurs of massa- marktkopers. Dit is een geweldige manier om in te breken in nieuwe markten of landen met zonder een verkoopkanaalconflict te ontketenen. GEEN CAP EX EXPENSE. Wij bieden voor alle Amerikaanse bedrijven de volledige financiering aan door middel van door The Federal Florist Credit Union goedgekeurd krediet. In veel landen kan een BloomHouse gehuurd of gefinancierd worden als apparatuur volgens de lokale belastingvoorschriften.

GEKWALIFICEERD VOOR EB-5 VISA

Voor BloomHouse-kopers (niet gevestigd in China) komt een investering in meerdere BloomHouses in aanmerking voor een VS EB-5 visum van de meeste landen. Dit is een makkelijke en goedkope manier om binnen twee jaar in aanmerking te komen voor een green card voor uzelf en u familie te komen.

Voordelen van BloomHouse:

 • Een nieuw verkoopkanaal om onverkocht of ongesneden product te verkopen dat anders zou worden verspilt

 • Meer controle over de eindprijs door direct verkopen aan consumenten

 • Teler kiest zelf welke producten er elke dag naar het BloomHouse gaan

 • Breid uw merk direct uit met consumenten om de hoogste marge te behalen

 • Financiering beschikbaar via een erkende kredietunie voor Amerikaanse bedrijven

 • Walk-up, cash-and-carry en zelfbediening met creditcards

 • Kan uitgebreid worden naar een bemande faciliteit tijdensbelangrijke feestdagen

 • 24/7 beveiligingsbewaking van op afstand

 • Geïntegreerde ‘crowdsourced’ leveringsopties (Uber, Lift, Deliv etc.)

Kenmerken van BloomHouse:

 • Voorraadcontrole in realtime wat betreft elk item dat te koop wordt aangeboden

 • eCommerce-website en mobiele apps voor directe verkopen aan consumenten

 • Kan zowel bederfelijke als niet-bederfelijke producten verkopen

 • Kan speciale cadeaus verkopen naast bloemen

 • Volledige temperatuurregeling voor elke kast

 • Kan B2C en B2B verkopen in dezelfde eenheid

 • Kan groeidozen, Doe-het-zelf feest en bruiloftkits verkopen

 • Cash-and-carry, zelfbediening met creditcards is mogelijk

 • Volledig van op afstand bestuurbaar monitoringsysteem